lørdag, desember 31, 2005

... og takk for det gamle!

Forresten dreg eg til Gjøvik(!)* i morgon tidleg for å feira nyttår, og kjem neppe til å oppdatera her medan eg er vekke.

Dermed: GODT NYTT ÅR til kjente og ukjente!

Hell, lukke og kjærleik til alle!



* Ikkje til syskjebånnet, altså, så slapp av!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gjøvik! Du finner da stadig interessante steder å feire nyttår.. Her er min foreløpige oppsummering av hva jeg vil ha mer og mindre av i 2006:

Vil ha mer av:
* pingviner! Gleder meg til pingvinfilmen kommer på kino. Men gruer meg til den ekle hai-liknende selen dukker opp i samme film.
* fri. Må definitivt jobbe mindre og ikke bruke all fritid på jobbting, det fucker opp alle mine andre morsomme planer, som for eksempel:
* lesing. Har nærmere 300 bøker på lista over bøker-jeg-må-lese-før-jeg-dør-og-helst-før-jeg-fyller-40. Mer fritid burde kunne føre til mer lesing. Jeg vil rett og slett gå mere på biblioteket.
* skriving - jeg vil skrive mer brev i 2006. Brev, kort, epost - alt som er i den sjangeren der. Savner veldig å få brev i postkassa, og innser at det er relatert til at jeg ikke lenger skriver like mange brev som før. Dessuten har jeg generelt lyst til å skrive mer, kanskje til og med en blogg.
* reising: Det blir ikke India på meg (dumme system som ikke gir permisjon med lønn for sånt noe, det er jo praktisk talt en studietur!!), men jeg har lyst til å reise enda mer i 2006. Tanzania, Zanzibar, New York, København, England, Stockholm... Mange mange steder.
* Jeg vil høre mer musikk, og se masse filmer i 2006. Ulempen med småbyen er at når en amerikansk "storfilm" har landa, så viser de den tre ganger daglig i minst ei uke, så utvalget er noe beskjedent. Men hurra for dvd'er!
* Jeg vil bli kvitt mer skrot i 2006. Jeg prøver å bli en sånn person som ikke synes synd på ting når jeg kaster dem - med vekslende hell. Kasta tekanna mi som helte teen både i kopp, skål og på mottakers knær, i går, og lurer fortsatt på hvordan den har det der nede i søplesekken, stakkar liten. Men - minimalisering er tingen. Jeg jobber mot et fjernt mål, sakte men sikkert.


Det jeg ikke ønsker meg mer av i 2006 er:
* Pia Haraldsen, Jon Arne Riise og Aylar har vel for lengst overskrevet sine 15 minutter med berømmelse? Vosj, tilbake i søplekassa med dem.
* Jeg orker ikke flere reality-program-kjendiser nå. Fagerstrand-Ragnar? Søppelkongen? Og til neste år kommer dansekjendisene - de som vinner dansekonkurransene i TV2 og TVN. Hm. Dansende kjekke, unge menn? Kanskje jeg ikke skal avskaffe det helt enda.
* Bombing. Jeg er lei av terrorbombere, selvmordsbombere og bomber generelt. Slutt med det. Gjør noe nyttig, plant ett tre i stedet.
* Jeg er lei av folk som sutrer på tv, i nyhetene og ellers. Slutt å sutre! Skal det klages, så gjør det skikkelig, men slutt med den irriterende skandale-baserte journalistikken som alltid munner ut i et rop om at "se hvordan vi har det i Norge, og vi kaller oss en velferdsstat". Jeg vil ha bedre nyhetsjournalistikk i 2006, takk.
* Spørsmål av typen "Ja, du er singel ENNÅ?". Ja, tenk, jeg er det. Og morsomheter om biologisk klokke ("tikk-takk, nudge nudge!"), ikke være så kresen ($%#^¨*€@ - ja, det er jo derfor jeg er singel!), homofili ("Ja, du ække sånn lesbe vel?" Nei, men det hadde nesten vært artig og sagt det en gang, så kunne jeg vært eksotisk og lesbisk i stedet for singel og kjedelig) og den grufulle setningen "det ordner seg nok for deg også" kombinert med "JEG hadde nesten gitt opp håpet da jeg fant X" vil jeg på det sterkeste ha meg frabedt.
* Jeg vil helst ikke ha så veldig mye mer snø i 2006 enn vi har fått til nå. Det er hvitt, det er pent, og det er stille, men det er litt vanskelig å manøvrere seg fram når en kjører en lav, bakhjulsdrevet mercedes. Dessuten får jeg ikke vist mine skøyteferdigheter hvis det fortsetter å snø så mye, så vennligst: Ikke mer snø til meg, takk.

Det var vel mine ønsker så langt... Godt nytt år, babe, håper du koser deg!

Ingvild sa...

Godt nyttår, vennen! Håper Gjøvik var bra. Jeg var storfornøyd med særlig begynnelsen på kvelden :-) Ses snart!

-lin sa...

Therese: du seier det så eg slepp å skriva det sjølv. Ja til pingvinar, fritid, bøker, brev, reiser, musikk og filmar, nei til kvasi"kjendisar", bomber, syting og singelmas.

Viss det er noka trøst, så er det mange som masar om biologiske klokker om ein har kjærast også - for då MÅ ein jo snart setta igong med å få desse ungane. Ja, for ein vil vel ikkje belasta fellesskapet med barneløyse, vil ein vel?

Ingling: begynnelsen, bare? Gjekk det gale etterkvart?

Ingvild sa...

Dere har så rett, så rett begge to!!! Jeg bommet litt tror jeg, -lin, du sa drikk champagne men du nevnte ikke at det var dumt å gjøre det i kombinasjon med mye annet... Ble litt full, bare. Og litt dum. Men det er ikke første gang i historien at det skjer med noen på nyttårsaften :-)