onsdag, desember 21, 2005

Lærepenge

No veit eg kvifor Flinke Folk byrjar på julegåvene i God Tid.

Viss ein ventar heilt til den 21. desember er nemleg Den Perfekte Tingen til Allerbestaste Kjærasten utseld, i alle butikkar, og jenta må finna på noko anna, mindre perfekt, som ho har mykje mindre lyst å gi han.

Buu!

5 kommentarer:

Ingvild sa...

Urk... Kjipt, da. Men kanskje du helt plutselig finner noe annet og enda finere som du ikke hadde tenkt på på forhånd! Tenk hvis det, da :) Lykke til! Hilsen Litt Flink Jente

Anonym sa...

Aaaah, dette har jeg brent meg på før... men "fordelen" i min familie har vært at brorbursdag i januar og pappabursdag i februar gjerne har vært passende tidspunkt for å gi bort "forsinka" Perfekte Julegaver... :) I år har jeg gjort unna en dle julehandel på nettet - fantastisk deilig å komme hjem og finne gaven i postkassa... :D Men... den ene bokgaven til lillebror har Mao bare "registrert" og ikke "sendt" enda. Dette er seff grunn til ørlite bekymring, men men. Får evt sende bok til Tanzania hvis den ikke dukker opp de neste par dagene... Og maur-akvarie-tingen jeg hadde sett meg ut til pappa, kommer tidligst på lager i januar - i perfekt tid til bursdagen hans! Jess, happy with self... ;)

Ingvild sa...

Tenker du ble oppløftet nå, ja :)... Men du finner noe, det er jeg sikker på. Og L blir glad! Gratulerer med dagen, søte du. Nyt den!

Sherwe sa...

Gavetips; Arber (parfyme) fra Bodyshop. Lukter morfarish, med et hint av midtøsten. Den perfekte gave til den dannede radikaler. God jul! Hils masse til mannen.

-lin sa...

Takk for gode og oppmuntrande råd. Det blei ikkje parfyme, men noko anna som er Ganske Bra, om ikkje Perfekt til den dannede radikaler.

Og helsinga er både avlevert og returnert - det gjeld dykk alle!