fredag, oktober 07, 2005

Sjå søstrene dansar!

Viktig melding til ALLE lesarar:

SJÅ DANSEFRAMSYNINGA SØSTRE PÅ EIN SCENE NÆR DEG!

Me var på ein av prøvane i går, og det var såååå enormt bra! Masse energi, og humor, og sårhet, og varme, og kjærleik, og gjenkjenning, og alle fine ting som det er vanskeleg å skriva om utan at det blir klisjefylt.

Riksteatret sjølv skriv dette:

”Med humor og selvironi viser søstrene Anne Katrine og Liv Hanne Haugen gjennom dans, sang og video hvordan samhørighet, rivalisering og kjærlighet er flettet sammen i nære familierelasjoner.

Brødre, mødre, fedre, venninner og andre familiemedlemmer vil kjenne seg igjen i de mange besnærende situasjoner som oppstår når søstrene tar for seg forskjellige episoder i sitt liv.

Moren til de to danserne har hele syv søstere. På en video under forestillingen får du se moren og søstrene hennes fortelle om seg selv og samholdet dem i mellom. På scenen viser de to danserne hvordan deres eget søsterskap er og har vært. Uforglemmelig er episoden der vi får servert deres høyst forskjellige versjoner av hva som egentlig skjedde den gangen en av dem la seg ned og hylgråt i en butikk. Og hva skjer når den ene av to søstre blir gravid?

Eller hva med de åtte tantenes eneste bror - hvordan har egentlig han hatt det?”


Og avisene skriv dette:
”Humor, masser av lun humor og glimt i øyet om søskenforhold (...) Her er bøttevis av selvironi og evne til å le av seg selv."
Nordlys

"Innslagene fikk publikum til å riste i stolene av latter, og det gode humøret kom til å holde seg under hele forestillingen."
Finnmark Dagblad

"Strålende om søsterskapet"
Finnmarken

- men dei tek ikkje hardt nok i, nokon av dei!

SUPERBRA!, burde dei skrive. For dèt var det. Nemleg.

Dermed: GÅ OG SJÅ!

Ingen kommentarer: