onsdag, november 16, 2005

Forresten:

Gratulera med dagen, Therese! Eg sender denne ballongen din veg - dersom du ikkje ser han, er det nok bare fordi du sit med hovudet i spanskøvingane - som vanleg.

Måtte dagen vera fylt av sol, glede, og - viktigast - masse sjokoladekake!

Syng: å gid hun lenge, lenge, lenge leve må! Å gid hun lenge, lenge, lenge leve må! Å gid hun leenge, leenge, leeeeeeeeve mååååå! HURRAAA!

(Det der med mange små kan me heller ta ei annan gong, eller hur?

1 kommentar:

Anonym sa...

Tusen takk! Wow, jeg har aldri fått en gratulasjon i en blogg før, men er veldig fornøyd med den. Og en sånn ballong er akkurat det jeg ønsket meg til bursdagen! :D Dagen gikk med til undervisning (sleipe Therese annonserte selvstudium og forberedelser til muntlig framføring for 3. klasse, samt trening til prøve for 2. klasse "les hvor dere vil" - ergo var bare de 8 flinkeste jentene igjen i klasserommet..) Deretter var det pynting av kaker (5-lags bløtekake: stor suksess), rydding av hus, gjester (14 i tallet, utrolig hvor mange en får plass til på noe sånt som 12m2) og i det hele tatt: hektisk! Ekstra koselig å sjekke mobilen utpå kvelden og se at det var 7 nye meldinger der - fra venner jeg ikke en gang hadde hintet om at jeg hadde bursdag til... Alt i alt, fornøyd. Én melding sa at jeg bare blir vakrere og visere for hvert år, en annen sa at jeg må ha kommet i min beste alder, for jeg ser bedre ut for hver dag. Shallow, I know, og sikkert ikke sant, men koselig likevel! Det skal dog sies: du var den eneste som sendte en ballong... så tusen, tusen takk! :)

Nå skal jeg se et par episoder av SATC og drømme at jeg kan gå i høye hæler og at jeg bor i NY. I morgen, når jeg drasser med meg 75 prøver hjem til helga kommer virkeligheten tidsnok og slår meg i trynet...