onsdag, november 01, 2006

November

Eg er ikkje heilt sikker på kor eg har dette frå, i og med at eg nett fann det på ein lapp i ein av flyttehaugane. Men ein eller annan plass har eg altså lese og notert følgande litle dikt (viss det kan kallast eit dikt - fyndord er kanskje betre? Eller vers?)

Uansett:

Året har 16 måneder: november, december
januar, februar, marts, april, maj,
juni, juli, august, september, oktober,
november, november, november, november.

Av Henrik Nordbrandt


Sukk...

5 kommentarer:

Ingvild sa...

Jeg synes ikke november i seg selv er så ille, når det er sånn fint og klart vær og ikke regner, snør eller sludder... OK, så gjør det det mesteparten av november, da. Men apropos forrige post blir det i hvert fall fest på lørdag! Uten gresskar, men med mat og godt selskap. Det kan kanskje lette på novemberbluesen? Jeg ser i hvert fall frem mot mange ting i november... Tihi.

Anonym sa...

Som novemberbarn prøver jeg iherdig å forsvare måneden med at det jo er koselig med juleforberedelser... og kakao med krem og alt sånt, men jeg skal innrømme at da det var nær-storm-tendenser i går, sånn at nabohustreet tok kvelden og det snødde på tvers og kryss og oppover og nedover, da lengta jeg bittelitt mot sommeren allerede.

Kristin Storrusten sa...

Fantastisk!

-lin sa...

Jul?!? I november?!?
Kjære vene. Så har eg høyrt det også. Det er i desember det er jul, kjære deg, ikkje november. Beklagar å måtta sprekka bobla, men det er altså sånn det er. November er den der laaaaange, mørke, våte, feriefrie månaden - desember den kaldare, meir snøfylte med opptil fleire festar og fridagar. Så no reknar eg med du huskar det til ei anna gong.

På den andre sida kan eg vel ikkje venta betre av nokon av dykk, ingling og th, novemberbarn som de begge er.

Anonym sa...

Min omtenksomme far (som for tida laster ned musikk på harde livet, i frykt for at det skal ta slutt snart (fildeling, that is, ikke livet)), var innom her om dagen med en liten novembergave til sin førstefødte (meg). Siden han vet jeg totalt elsker julemusikk, hadde han lasta ned 70 ulike cd'er fylt med all slags julemusikk i mp3-format. Legg dette til de 48 (!) cd'ene med julemusikk jeg allerede var i besittelse av, og du forstår sikkert at jeg nå er godt i gang med jingle bells og relaterte sanger.... :D If not now, when?