fredag, mai 05, 2006

Gjennomtrengande

Det hadde vore ganske kult å ha skikkeleg røntgensyn - sjølv om verda kanskje hadde sett litt kjipare ut i svart-kvitt.

Uansett, medan me ventar på neste Tsjernobyl kan me jo kosa oss med bilda her.

6 kommentarer:

-lin sa...

Forresten har eg lese ut Kjærleikshistoria, th-!

Anonym sa...

oooh - bra! Da kan jeg spørre: Minte den deg bittelitt om den røde&hvite boka til Safran Foer? Jeg bare tok meg i å tenke på den mange ganger mens jeg leste kjærlighetshistorien, nemlig. Noe med oppbygginga av to historier som intertwine (for want of a better word), en ung og en gammel person, tilbakeblikk til Øst-Europa... sånne tinger. Fikk litt deja vu /deja lest et par ganger der.

-lin sa...

Ja... når du seier det så! Eg hadde ikkje tenkt veldig mykje på det, for det er ei stund sidan eg las Extremely Loud and Incredibly Close.

Men du visste at dei er gifte, sant?

-lin sa...

For øvrig syns eg no at de var ei fin bok, då, likskap eller ikkje! :o)

Anonym sa...

ER SJOKKERT! Ante ikke de var gift, og hadde ikke lest den omtalen der! Så pussig! Jeg bare tenkte på det mens jeg leste den og tenkte kanskje du hadde lagt merke til det samme. :) Men takk for info! Og jeg likte også boka, forøvrig. Ble litt fascinert over hvor ofte hun. Lot. Bare. Ett Ord. Være. En. Setning. Spesielt ordet "But.". Har nå lest en samling Kjell Askildsen-noveller i helga (grei nok - ble litt mye menn med reisning underveis, syntes jeg) og har begynt på Rita blir forfatter av Kristine Næss. Perfekt vær til å sitte ute og lese i om dagen, selv om jeg burde både ha 'gjort noe' med hagen OG begynt å rette heldagsprøver.

Kommer til byen på tirsdag, trur jeg har fri fra 16 og at buss tilbake går 18 eller 20. Har du noe smutthull i timeplanen din omtrent på det tidspunktet?

-lin sa...

Har smutthol og har smutthol... Får vel laga eitt, i alle fall, når du kjem! I morgon, altså?