onsdag, oktober 25, 2006

Ein raud tråd

Sånn apropos omtrent ingenting føler eg eit visst behov for å skriva litt om strikking no.

Strikking, ja!

Å? Du hadde ikkje venta deg det? Ikkje frå denne kanten? Du meiner eg fram til no, altså dei 29 første åra av livet mitt, ikkje har demonstrert særlege talent innan sjangeren?

Kjære deg, eg anar ikkje kva du snakkar om!

Grunnen til at du ikkje ser meg strikka, er bare at nokon andre har stole ferrarien, eh, eg meiner ideen, min. Synd, men no er det gjort. Det blir liksom ikkje det same med ein vanleg Toyota etter dette.

Og skjerf torer eg i alle fall ikkje å laga:

3 kommentarer:

Anonym sa...

:D Har sett de to der før, men de er jo en konstant påminning om hvor ille det kan gå... Personlig satt jeg i går og kikka i et interiørmagasin, nylig ervervet under oppholdet i storbyen, og tenkte at jaggumeg, en strikka duk, dét kan faktisk være tingen...! Men foreløpig har jeg litt for stor rettebunke til at jeg kan tillat meg noen sånne krumspring.

Og forresten, når jeg begynner å ymte om at dette er en god ide, så stikk meg med strikkepinnene: http://whatnottocrochet.wordpress.com/2006/09/16/purple-braids-wig/


Noe helt annet: http://www.onehorseshy.com/ Der har de også noen ikke ueffne t-skjorter! Som gammel 90210-fan er "Donna Martin graduates" min klare favoritt... :D http://www.onehorseshy.com/cool/donna_martin_graduates/

Anonym sa...

Btw, hvis du ikke har sett denne ennå: http://www.youtube.com/watch?v=uT4dpFpiTgk

Jeg puste plutselig lettere...

Anonym sa...

Hehe, rart at en såpass lang animasjonsfilm om ei som sitter og strikker kan fange oppmerksomheten min og HOLDE den der! :)