onsdag, februar 27, 2008

Februargull frå kjøkkenvinduet


Eg er så vanvittig glad i leiligheten vår! Sjå kor fin utsikt me har til den den gullgyldne snart-kjem-våren-solnedgangen!

5 kommentarer:

Ingvild sa...

Nydelige bilder! I dag var det også en nydelig vårlig soloppgang da jeg gikk til yoga i sjutiden - skal få lagt bilder i min blogg :)

-lin sa...

Ja, fekk med meg den. Jobba til halv fire, sov til seks, og oppe igjen i god tid til å få med meg det blåe lyset i det det bikka gyllent og varmt og etterkvart lyst.

Anonym sa...

Jeg hadde ukas eneste "må ikke stå opp før klokka sju"-dag i dag, og lå i senga og kikka på en oransjeaktig soloppgang som var alldeles nydelig. Men innen jeg hadde vært i dusjen og tenkte jeg skulle finne fram kameraet, så var det blitt grått og ingen sol... :(

Anonym sa...

Veldig, veldig fin! Og den fine utsikten fra turen vi var på! Tenk at du har så mye energi. SYnes du er helig. Jeg blir jo utslitt bare jeg tenker på å dra ut på noe. Hadde tenkt å ringe deg, men så på facebook at du er på Jæren. Håper det er fint. Får komme på grøt til hun på Kaiserløkka i stedet. Våknet tidlig i dag og laget boller til K. Tror jeg ble inspirert av deg. smask

Anonym sa...

heldig.. verken hellig eller helig, jo litt, men ikke som St.